De afgelopen jaren heb ik met meer dan 250 mensen mogen samenwerken. 

Ze vertellen hier hoe ze de begeleiding hebben ervaren. 

Vanwege de geheimhoudingsplicht wordt expliciet gevraagd of men met naamsvermelding op de website genoemd wil worden. Dat is niet altijd het geval, zodat sommige vermeldingen anoniem zijn. 

Geen elitaire houding

Jeannette Hoek

Chantal is een deskundige advocaat met behoud van oog voor de menselijke aspecten.  Zij heeft geen elitaire houding waar veel Nederlandse advocaten om bekend staan.  

 

Vriendelijke communicatie op gelijk niveau, goed advies, neemt de tijd voor je.

Twijfels vooraf onnodig

Richard Snijders

Vooraf had ik twijfels. Een advocaat is niet bepaald goedkoop, maar hoe meer ik me aan het verdiepen was in wat er komt kijken bij een scheiding hoe meer ik ervan overtuigd raakte dat ik onderweg fouten zou gaan maken. 

Technisch gezien hadden we geen advocaat nodig, achteraf heel blij dat we deze stap hebben genomen.

Neemt de tijd voor je

Joyce van Es

Een behulpzaam kantoor dat snel reageert en ook echt de tijd neemt voor je. 

Als ik in de toekomst ooit weer een advocaat nodig heb, zal ik hen zeker benaderen.

Oprechte menselijkheid

Anoniem

Het klinkt wat cliché, maar ik had geen andere advocate liever als vertegenwoordiger gewild. Je oprechte menselijkheid heeft daarin een grote rol gespeeld.

De aandacht en het geduld heb ik als plezierig ervaren. Tevens was de communicatie heel vlot. Dat er aandacht is voor jou als persoon rondom de kwestie, vind ik een extra aandachtspunt.

 

Ik zal je zeker aanbevelen.

Luistert goed naar je

Bert Mulder

Je bent vriendelijk en serieus met mij om gegaan. Je bent altijd goed bereikbaar. En de onderwerpen die ik aandraag neem je ook mee in je verweer. Of wij praten erover, wat goed of slecht is.

 

Gewoon een perfecte samenwerking.

Eerlijk en goed voorbereid

Anoniem

Ik heb vooraf zeker twijfels ervaren, dit omdat je niet weet wat voor advocaat je gaat treffen. Je kunt op zien tegen de hoge kosten, want dat kan zeker oplopen, en is bijna niet te doen voor een beetje modaal inkomen en als je net buiten alle regeltjes valt in Nederland. Naast de stress die er al is, zorgt dit voor twijfel en onzekerheid. En tref je wel een advocaat die begripvol is, maar ook nuchter verstand heeft? Dit omdat er ook andere collegae zijn van jou, die alles aanpakken en dus als geldwolven verdienen aan de ellende van een ander. Het beeld wat ik had van advocaten is niet zo positief namelijk.

  

Wat ik goed vond gaan, is het volgende. We waren beiden van het organiseren en dat werkte prettig. Ik hou er niet van als zowel ik als jij niet goed voorbereid aan het werk gaan of elkaar onvoorbereid treffen. Je bent heel precies en je bent eerlijk geweest over de opties die er waren, welke kant het op kon gaan. Het is ook prettig dat je een gespecificeerde rekening stuurt en dit ook maandelijks doet, waardoor je wat kan spreiden. Ik denk dat het fijn is dat mensen dat ook weten op voorhand. Het is heel vervelend namelijk als je na elk mailtje een factuur zou krijgen namelijk. Gelukkig doe jij dat niet en dat heb ik als prettig ervaren. In mijn situatie was ook een kind van mij betrokken en ik heb de wijze waarop je hem hebt benadert als heel respectvol ervaren. Dank daarvoor.

 

Ik zou zeker eerlijk zijn over verbeterpunten, maar ik heb niet iets gemist. Ik vond het prettig dat je persoonlijk kan zijn. Niet een sprekend wetboek ofzo :-)

Wat klanten zeggen

na een samenwerking.

 

ADVOCATENKANTOOR RECHTVAARDIG

MR. CHANTAL TEERENSTRA

0223 - 86 52 44

chantal@advocatenkantoorrechtvaardig.nl

                                        

Molenvaart 6                                      

1761 AJ  Anna Paulowna                 

  • Instagram advocaat.chantal
  • LinkedIn Chantal Teerenstra
  • Facebook Advocaat Chantal
  • Facebook Advocaat Chantal
  • Instagram Advocaat Chantal
  • LinkedIn Chantal Teerenstra

ADVOCATENKANTOOR

RechtVaardig