Chantal Teerenstra   

   advocaat   

  • Met respect uit elkaar

  • Scheiden zonder rechtbank zitting

  • Kosten besparen

Samen één advocaat

Respectvol uit elkaar gaan. Het kan, écht!

 

Jullie relatie is geëindigd. Nu, of misschien al eerder. 

 

Het maakt niet uit hoe jullie op dit punt zijn gekomen, het is een stressvolle, moeilijke tijd (geweest). Een scheiding is een treurig feit in het leven dat bijna de helft van alle relaties overkomt.

Wat nu van belang is, zijn het respect en de waardigheid die je elkaar laat zien tijdens het proces en jullie verdere leven.

Al jaren werk ik met vele gezinnen. Ik heb alles gezien. Lelijke strijd, emotionele schade, wanhoop van ouders, familie en vrienden, langdurige juridische gevechten, duizenden euro's verspild, levens in de wacht gezet of vernietigd.

 

Bij een scheiding zijn er geen winnaars. Een geslaagde scheiding gaat niet over het winnen van een strijd, maar over het oplossen van meningsverschillen en het minimaliseren van de emotionele impact.

 

Verstrikt raken in een procedure bij de rechtbank is zelden de oplossing.

Wil je weten hoe je kunt scheiden zonder tegenover elkaar bij de rechtbank te staan, maar hoe je juist als vrienden verder kunt?

Hoeveel beter zou het zijn om elkaar te bedanken voor de ervaringen en de tijd die jullie samen hebben gedeeld? Zou je liever bewust met respect, waardigheid en zelfs een beetje elegantie uit elkaar gaan?

 

Een waardige scheiding stelt jullie in staat om de touwtjes in handen te houden, terwijl jullie de kosten minimaliseren.

De mediation gesprekken en een gedegen juridisch advies zorgen samen voor een goede balans tussen het bespreken van de emotionele en zakelijke kant van jullie scheiding. Daarnaast is er veel aandacht voor het vormgeven van jullie nieuwe start.

 

Wanneer jullie de benodigde stukken vlot kunnen verzamelen en uitwisselen, kan de scheiding binnen

3 tot 6 maanden worden geregeld. De snelheid waarmee je jullie scheiding afrondt, kan worden aangepast aan de behoeften van jullie gezin.

Het is nu de tijd om jezelf en jullie gezin te beschermen tijdens de scheiding. Ik werk daarom samen met onder meer (kinder)coaches, relatietherapeuten, psychologen en financiële experts om ervoor te zorgen dat jullie iedere ondersteuning kunnen krijgen die jullie kunnen gebruiken.

 

Er is gewoon een betere en gemakkelijkere manier.

Heel graag bekijk ik samen met jullie de mogelijkheden om jullie en het gezin te helpen.

Neem vooral contact met mij op. Je kunt mij bellen of mailen

 

Hartelijke groet,

Chantal Teerenstra

ADVOCATENKANTOOR RECHTVAARDIG

MR. CHANTAL TEERENSTRA

0223 - 86 52 44

chantal@advocatenkantoorrechtvaardig.nl

                                        

Molenvaart 6                                      

1761 AJ  Anna Paulowna                 

  • Instagram advocaat.chantal
  • LinkedIn Chantal Teerenstra
  • Facebook Advocaat Chantal
  • Facebook Advocaat Chantal
  • Instagram Advocaat Chantal
  • LinkedIn Chantal Teerenstra

ADVOCATENKANTOOR

RechtVaardig