SAMENWERKEN

 

Het zou fantastisch zijn als wij samen jouw nieuwe toekomst gaan vormgeven. 

Dit kan als je al gescheiden bent. En ook als wij jouw scheiding nog gaan regelen.

Op deze pagina lees je meer over hoe die samenwerking eruit zou zien.

Hartelijke groet,

  Chantal                      

 

Stap 1

VOORBEREIDING

Tijdens een moeilijke periode in je leven is het laatste waaraan je denkt misschien wel dromen over de toekomst. Eerst alle puinhopen, stress en verdriet opruimen. Daarna komt pas de rest.

Jammer, want jouw wensenlijstje kan zoveel richting geven als je het allemaal even niet meer weet of aankunt.

Zie mij als jouw reisleidster. Ik kan jou alleen leiden als jouw bestemming bekend is. Het is daarnaast ook handig om te weten wat er allemaal al in jouw koffer zit. En wat je misschien nog kunt inpakken. 

Jouw nieuwe start is de bestemming, jouw achtergrond de inhoud van de koffer en jouw wensen zijn de zaken die je nog kunt inpakken. 

Juist als emoties de overhand hebben, kan het lastig zijn om na te denken over jouw einddoel. Laat mij jou het steuntje in de rug geven om weer aan jouw toekomst te bouwen. Laten we er iets moois van maken. En vertrouw erop dat dit bijdraagt aan een beter contact met jouw ex-partner.

Al voor ons startgesprek kun jij hiermee aan de slag. Ik geef je toegang tot al mijn tips en tools, zodat jij op jouw eigen tempo al wat voorbereidingen kunt treffen.

 

DENKEN

Stap 2

STARTGESPREK

Iemand omschreef de eerste afspraak met mij als advocaat ooit eens alsof het voelde als een eerste date. Een afspraak vol verwachting en zenuwen, en met een wederzijdse hoop op een langdurige en succesvolle relatie.

Gaan wij samen aan de slag? Yes!

 

Gun jezelf vooraf een moment om rustig te gaan zitten en een lijstje te maken met al jouw vragen. Welke vragen wil jij graag beantwoord hebben tijdens het startgesprek? Dit zorgt ervoor dat de voor jou belangrijke dingen niet vergeten worden. 

Verwacht niet direct een advies over de exacte uitkomst voor jou. Dat zou zijn alsof je jouw auto naar de garage brengt met een mankement en de monteur - zonder de motorklep te openen - zou kunnen vertellen wat er mis is. Ik wil jou goed en volledig adviseren en daarvoor is het eerst nodig om alle informatie te verzamelen

DELEN

Stap 3

BEZINNEN

Voor het plannen van een huwelijk neem je meestal minimaal een jaar de tijd. Als de relatie onverhoopt strandt dan wil men vaak zo snel mogelijk alles geregeld hebben. Waarom?

Het is belangrijk dat je goed nadenkt over de stappen die gezet moeten worden. En daarover kun je alleen beslissingen nemen als je weet wat jouw uiteindelijke doel is. 

Na de voorbereidingen en het startgesprek weet jij precies over welke onderdelen jij nog moet nadenken. 

Zodra jij er klaar voor bent, koppel je aan mij terug wat je bedacht hebt en overleggen wij over de (on)mogelijkheden. 

Over een gehaaste ex-partner hoef jij je trouwens geen zorgen te maken. Die uitdaging tackel ik voor je. 

 

DENKEN

Stap 4

DOORPAKKEN

Er komt een moment dat er genoeg is nagedacht. Het wordt tijd om actie te ondernemen. 

Wij plannen een meestergesprek in om jouw meesterplan te bespreken. Dit plan vormt de basis voor hoe wij verder te werk gaan. 

Als jouw scheiding nog geregeld moet worden, zal er nu overleg komen. Tegelijkertijd werk jij aan jouw eigen nieuwe start, omdat je heel helder hebt welke stappen je kunt zetten.

Natuurlijk begeleid ik je daarin. En houd ik je scherp. 

DOEN

Stap 5

VASTLEGGEN

Jij hebt inmiddels een nieuw toekomstperspectief geformuleerd. Ik laat je nog niet meteen los en help je om dit nieuwe hoofdstuk in jouw leven naar wens te laten verlopen. 

Als wij ook de scheiding samen regelen dan moeten de gemaakte afspraken op papier gezet worden. Duidelijk, volledig en in begrijpelijke taal. 

Als het nodig is kun je de documenten er later nog eens bij pakken. Het is belangrijk dat je dan ook zonder mijn uitleg snapt wat er staat. Daar zorg ik voor. 

 

DOEN

Bonus 1

ONLINE PROGRAMMA

beschikbaar op 01 januari 2020

Al mijn tips en tools heb ik verwerkt in een grote, digitale bibliotheek. Video's, vragenlijsten, werkboeken en audio opnames. Je vindt ze er allemaal. 

Wil jij aan jouw droomtoekomst werken? Vraag jij je af hoe je goed kunt blijven communiceren met jouw ex-partner? Heb jij graag uitleg over welke documenten allemaal opgesteld gaan worden? En wil je weten welke stukken je moet verzamelen? 

Jij krijgt exclusief toegang tot mijn gereedschapskist. 

Alles wat je daar vindt en uitwerkt, bespreken wij ook weer tijdens onze contactmomenten. Zo kunnen wij nog dieper doorpakken.

KADO

Bonus 2

EXCLUSIEVE UITNODIGING

Twee keer per jaar organiseer ik een "date night" voor mijn (eerdere) klanten. Een heerlijk avondje borrelen of eten met gelijkgestemden. 

Hoe fijn is het om jouw ervaringen te delen? Met mensen die ook graag positief vooruit willen. Tijdens deze avonden ontmoet je de supporters. De hooligans hebben geen toegang. 

Je ontvangt van mij een uitnodiging voor deze avonden. 

 

KADO

 

Jouw volgende hoofdstuk

VOOR EEN HARMONIEUZE SCHEIDING

Jouw investering:

€ 750,- per maand

inclusief BTW

6 maanden

UNIEK:

Komen jullie samen? Dat wordt beloond!

Je betaalt dan namelijk samen dit maandtarief,

oftewel ieder de helft.

Als je uit elkaar gaat, breekt vaak een financieel onzekere periode aan. Dat begrijp ik volkomen. 

Alhoewel € 750,- veel geld is, ben je dit bedrag bij veel advocaten al binnen drie uur kwijt aan het uurtarief. Als je met mij samenwerkt, hoef je niet angstig op de klok te kijken. 

Ik wil je er graag bewust van maken dat je jouw scheiding maar één keer goed kunt regelen. Afspraak is afspraak, dus eenmaal gemaakt kun je er niet meer zomaar op terugkomen. 

Ik gun jou een mooie toekomst. Één waarin je nog prima met jouw ex-partner kunt omgaan en jouw dromen kunt nastreven. 

Gemiddeld duurt het regelen van een scheiding 11 maanden. Als je dit traject volgt, kan dat binnen 6 maanden geregeld zijn. Én heb je daarnaast aan jouw nieuwe start gewerkt. Veel uitgebreider dan de standaard dus. Win-win!

Gun jij jezelf dit ook?

Dit traject coacht je op juridisch en persoonlijk vlak door de scheiding heen.

Jouw volgende hoofdstuk

NA DE SCHEIDING

Jouw investering:

€ 750,- per maand

inclusief BTW

6 maanden

Als je gescheiden bent, is lang niet altijd alles zoals je het graag zou willen. 

Ik gun jou een mooie toekomst. Één waarin je nog prima met jouw ex-partner kunt omgaan en jouw dromen kunt nastreven. 

Heb je na de scheiding behoefte aan een mentor die je begeleid bij jouw nieuwe start? Iemand die je de weg wijst naar jouw volgende hoofdstuk? Dat kan! 

Dit traject van 6 maanden coacht je op juridisch en persoonlijk vlak naar jouw harmonieuze toekomst. 

Gun jij jezelf dit ook?

ADVOCATENKANTOOR RECHTVAARDIG

MR. CHANTAL TEERENSTRA

0223 - 86 52 44

chantal@advocatenkantoorrechtvaardig.nl

                                        

Molenvaart 6                                      

1761 AJ  Anna Paulowna                 

  • Instagram advocaat.chantal
  • LinkedIn Chantal Teerenstra
  • Facebook Advocaat Chantal
  • Facebook Advocaat Chantal
  • Instagram Advocaat Chantal
  • LinkedIn Chantal Teerenstra

ADVOCATENKANTOOR

RechtVaardig