Wie ben ik?

Vroeger vond ik het fantastisch, hilarisch en spannend tegelijk. Het spelletje “wie ben ik”. Een plastic speelbord met poppetjes die je omhoog kon zetten. Weet je het nog? Het bestaat vast nog steeds.


Je moest van elkaar zien te raden wie de ander was. Door het stellen van korte vragen, waarop je ‘ja of nee’ kon antwoorden.


Op Instagram en Facebook volgen wij tegenwoordig veel mensen die wij helemaal niet in het echt kennen. Ze posten toffe of helpende dingen, dus checken wij ze regelmatig. Maar of je nou weet wie ze zijn? Wie ze écht zijn? Nee, niet echt he.


Nou is dat ook lastig via social media, maar ik ga een poging wagen zodat je mij beter leert kennen. Zodat je weet wie ik ben.


Oké, let’s go.


Ik ben Chantal Teerenstra (33 jaar). Ik ben advocaat, onderneemster, moeder en vriendin.
Ik hou ervan om de tijd te nemen om iemand echt te leren kennen, mee te denken over oplossingen en de puzzelstukjes op de juiste plek te leggen. Niet alleen in mijn werk, maar ook privé.


Ik ben intuïtief, maar ook extravert. Een gevoelsmens. En georganiseerd. Met een praktische instelling en een luisterend oor, help ik jou om niet alleen te scheiden. Maar ook te dromen, denken en doen.


Het is mijn kracht om je gehoord en krachtig te laten voelen. Waardoor we allebei naar oplossingen toewerken. Met mijn begripvolle, creatieve, analytische en juridische blik, kunnen we altijd in juiste richting kijken.


Heel blij word ik naast mijn werk van mijn gezin, wijntjes drinken met vriendinnen, gekkigheid met familie, winter- en watersporten, op avontuur gaan in eigen en buitenland & schrijven.


Heb je het gevoel dat je mij nu iets beter kent? Of ken je mij al en vergeet ik iets? Ik ben benieuwd.

0 keer bekeken

ADVOCATENKANTOOR RECHTVAARDIG

MR. CHANTAL TEERENSTRA

0223 - 86 52 44

chantal@advocatenkantoorrechtvaardig.nl

                                        

Molenvaart 6                                      

1761 AJ  Anna Paulowna                 

  • Instagram advocaat.chantal
  • LinkedIn Chantal Teerenstra
  • Facebook Advocaat Chantal
  • Facebook Advocaat Chantal
  • Instagram Advocaat Chantal
  • LinkedIn Chantal Teerenstra

ADVOCATENKANTOOR

RechtVaardig