Welke route kies jij?

Bijgewerkt: 8 okt 2019

De afgelopen twee weken had ik het geluk op vakantie te mogen met mijn lieve gezin. Ik besef heel goed dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. En dus ben ik extra dankbaar dat het mij gegund was.Het plan was als volgt. Een roadtrip van twee weken door Noorwegen met de camper.

Georganiseerd als ik ben, had ik maanden van tevoren al de Lonely Planet van Noorwegen gekocht. En natuurlijk een mooie route uitgestippeld. Niet dat we ons daar per se aan moesten houden, maar voor een beetje houvast. Zeker met een baby van vijf maanden zouden we maar moeten zien hoe de roadtrip zou verlopen.


Prachtig plan, nietwaar?!


Ken je die mop over dat gezin dat naar Noorwegen zou gaan? Nou, die gingen dus niet.


Twee dagen voor vertrek bedacht vriendlief dat het nuttig zou zijn om de camper te laten wegen. In Scandinavië zijn ze nogal streng als je overbeladen rond rijdt met fikse boetes tot gevolg. Iets dat je natuurlijk helemaal niet wilt. Goed, je raadt het al... de camper is - zelfs helemaal leeg - te zwaar. Balen! Geen vakantie met de camper dus.


Op het laatste moment wisten we te regelen dat we de eerste week naar Italië konden gaan. Een hele andere route dan eerder gepland, maar ook supertof.


En na een weekje niets doen, pasta eten en wijntjes drinken in de zon in Italië trakteerden we onszelf op een wandeltrip in Oostenrijk. Draagzak mee voor de baby, hond mega enthousiast, liftpassen gekocht en de bergen in. Heerlijk, al dat groen om je heen, de wijdse uitzichten en ter plekke bedenken waar je heen gaat.


De route voor de roadtrip in Noorwegen was al uitgestippeld, maar werd een route naar Italië. Om vervolgens dagelijks een andere route te kiezen in de bergen in Oostenrijk.


Eigenlijk heb ik op vakantie dus hetzelfde gedaan als ik in mijn praktijk dagelijks doe. Routes uitstippelen, bijsturen waar nodig en gaan!


Ik heb er van genoten, zelfs al werden de routes nogal eens bijgesteld.


Ik vertrouw erop dat het jou ook lukt om jouw routes aan te passen als dat nodig is. Voel je dan niet uit het veld geslagen, maar kies een andere weg om er te komen. Je zal zien dat het lichter wordt als je dit beseft. En onderweg op de route kom je misschien nog wel hele mooie dingen tegen die je vooraf niet kon voorstellen.


En lukt het je even niet om de juiste route te vinden? Of om de kracht te vinden om de route aan te passen? Weet dan dat ik er voor je ben. Stuur mij een berichtje of plan een kennismakingsgesprek.


Hartelijke groet,


0 keer bekeken

ADVOCATENKANTOOR RECHTVAARDIG

MR. CHANTAL TEERENSTRA

0223 - 86 52 44

chantal@advocatenkantoorrechtvaardig.nl

                                        

Molenvaart 6                                      

1761 AJ  Anna Paulowna                 

  • Instagram advocaat.chantal
  • LinkedIn Chantal Teerenstra
  • Facebook Advocaat Chantal
  • Facebook Advocaat Chantal
  • Instagram Advocaat Chantal
  • LinkedIn Chantal Teerenstra

ADVOCATENKANTOOR

RechtVaardig