Wat je van mij weet als je mij goed kent

Ik ben een open boek. Vraag mij iets en je krijgt een eerlijk antwoord. Niet als het over dossiers gaat natuurlijk. De geheimhoudingsplicht is heilig!Afgelopen week kreeg ik een supertof mailtje van Lonneke Deutekom van Pand Raak. Zij vroeg mij hoe het ging. En schreef erbij dat ze door social media de indruk kreeg dat ik lekker bezig ben.


En daar is geen woord van gelogen.


Toch is niet alles wat het lijkt. Een paar jaar geleden ontdekten artsen bij mij een tumor. Gelukkig heel goed onder controle te houden met medicijnen.


Dat stomme ding heeft de boel wel flink overhoop gegooid. Ineens kwam aan het licht dat ik hartstikke onvruchtbaar was. Terwijl ik net gestopt was met de pil vanwege onze kinderwens. En die medicijnen hebben mega vervelende bijwerkingen.


Zo kan mijn energie vanuit het niets wegvallen. Heb ik nog maar 2 van de 20 batterijtjes over zeg maar. Oh ja, en die laden ook niet erg lekker op. Duizeligheid en extreme vermoeidheid kunnen zomaar inkicken zonder een aantoonbare reden.


Ben ik zielig? Nee, helemaal niet. Inmiddels zijn wij gezegend met ons allermooiste zoontje Joep. De medicijnen hebben de vruchtbaarheid terug gebracht. Wat een wonder hè?! En wat werk betreft kreeg ik nu de kans om eens kritisch naar mijn werkwijze te kijken.


Met Doran van Veendaal en Deborah de Poorter heb ik mogen samenwerken aan een ommezwaai binnen mijn praktijk. Nu past mijn werk veel beter bij wie ik ben én bij wie ik help.


Kortom, ik ben een gelukkige vrouw.


Laat je niet teveel beïnvloeden door wat je online ziet. De buitenkant kan zo mooi overkomen, maar vaak zit er een heel verhaal achter.


Wist je dat ik dit jaar 3 keer een nieuwe start heb gemaakt?


Als liefdevolle scheidingsadvocaat leg ik de focus op de nieuwe start die je maakt als de relatie verbroken is.


Als geen ander weet ik hoe het is als je een nieuwe start maakt. En hoe mooi is het dat ik die ervaringen en kennis kan doorgeven aan jou?


Het was lange tijd onzeker of ik wel moeder zou kunnen worden. Een nieuwe start als moeder was er dit jaar, terwijl ik eerder niet had durven dromen dat deze droom ooit zou uitkomen.


Als advocaat heb ik ook een nieuwe start gemaakt. Met een uniek concept kan ik je nu begeleiden op een manier die volledig klopt. We focussen op een positieve en harmonieuze scheiding. Weg met zittingen op de rechtbank, eindeloze discussies en die negatieve lading. Ik wil niet anders meer werken, omdat ik zo sterk weet dat dit klopt.


En dan was er nog de nieuwe start als ambitieuze vrouw. Vanwege mijn gezondheid heb ik mijn tempo moeten aanpassen aan het energielevel dat ik nog over heb. Dat heeft het fantastische effect dat ik heel bewust tijd vrij maak en minder zaken aanneem, zodat ik nog aandachtiger voor jou aan de slag kan gaan.


Een nieuwe start is niet makkelijk. En ook ik heb de nodige tranen laten vloeien en tirades afgevuurd. Ik weet tegelijkertijd ook dat het je uiteindelijk zoveel blijer kan maken dan je nu misschien durft te dromen.


Heb jij weleens een nieuwe start gemaakt? En welke lessen heb je daaruit mee genomen? Ik hoop dat je ze wilt delen. Laten wij elkaar inspireren!


Weet dat je niet alleen bent. Elk huisje heeft zijn kruisje. Maak er iets moois van! Jij hebt die touwtjes in handen.


Welke nieuwe start wil jij in 2020 maken? Laat het mij weten.

0 keer bekeken

ADVOCATENKANTOOR RECHTVAARDIG

MR. CHANTAL TEERENSTRA

0223 - 86 52 44

chantal@advocatenkantoorrechtvaardig.nl

                                        

Molenvaart 6                                      

1761 AJ  Anna Paulowna                 

  • Instagram advocaat.chantal
  • LinkedIn Chantal Teerenstra
  • Facebook Advocaat Chantal
  • Facebook Advocaat Chantal
  • Instagram Advocaat Chantal
  • LinkedIn Chantal Teerenstra

ADVOCATENKANTOOR

RechtVaardig