Stop de tijd!

Bijgewerkt: 22 okt 2019

We moeten broodnodig terug naar die kinderlijke, losse, ongedwongen blik op tijd.

Deze prachtige spreuk staat op een kaartje van de Flow jaarkaartjes. Het kaartje kreeg ik cadeau van Doran van Veenendaal tijdens een traject dat ik bij haar volgde. Juist deze spreuk staat op het kaartje van 10 september; mijn verjaardag. Toeval, of niet?

Als kind denk je niet na over tijd. Je staat op, ontbijt, kleed je aan en gaat spelen. Als het tijd is voor de lunch dan word je geroepen. Je doet gewoon, zonder zorgen over tijd.


In mijn werk als advocaat draait alles om tijd. Uurtje factuurtje, targets, spoedjes, snel reageren. Tijd, tijd, tijd.


Het is mij al langer duidelijk dat ik zo niet wil werken. Ik word er niet gelukkig van en de mensen met wie ik samenwerk ook niet.


Tijd voor verandering. Focus op de persoon. Vaste tarieven in plaats van op de klok moeten kijken. Regelmatige contactmomenten. Tijd voor aandacht, tijd voor de samenwerking en tijd voor het vinden van een kloppende oplossing.


Ik ben weer een jaartje ouder. Stop de tijd!


Vliegt de tijd voor jouw gevoel ook voorbij? Gaan dingen langs je heen? Hoe fijn zou het zijn als we er samen naar kijken? Zonder dat je bang hoeft te zijn voor een mega rekening van je advocaat achteraf. Gewoon vooraf weten waar je aan toe bent en mij altijd kunnen vragen. Voor advies, een stapje verder of een peptalk. Gewoon, omdat ik de tijd voor je neem. Ik ben er graag voor je. Je hoeft mij alleen maar te laten weten dat je er bent.


Hartelijke groet,
#echtscheiding #scheiding #scheiden #gescheiden #uitelkaar #advocaat #tijd #samenkomenweverder

0 keer bekeken

ADVOCATENKANTOOR RECHTVAARDIG

MR. CHANTAL TEERENSTRA

0223 - 86 52 44

chantal@advocatenkantoorrechtvaardig.nl

                                        

Molenvaart 6                                      

1761 AJ  Anna Paulowna                 

  • Instagram advocaat.chantal
  • LinkedIn Chantal Teerenstra
  • Facebook Advocaat Chantal
  • Facebook Advocaat Chantal
  • Instagram Advocaat Chantal
  • LinkedIn Chantal Teerenstra

ADVOCATENKANTOOR

RechtVaardig