I have a dream...

Bijgewerkt: 10 okt 2019

Martin Luther King sprak ooit deze legendarische woorden uit. Nu ga ik mijzelf zeker niet met hem vergelijken, maar inspirerend is hij zeker.Wie droomt er nog tegenwoordig? Echt groots en meeslepend dromen over de wereld waarin wij leven? Ik hoor eigenlijk nooit iemand om mij heen daarover vertellen.


Totdat ik tijdens een training van Doran van Veenendaal werd uitgedaagd om te dromen. Bijzonder en eerst een beetje onwennig werd mijn prachtige droom helder. Ik kon het echt voor mij zien. Heel even, maar zo echt dat ik het zo weer voor de geest kan halen.


Waar ik van droom? Nou...


Ik droom van een wereld, waarin mensen vriendelijk zijn naar elkaar. Waar de zon schijnt en mensen elkaar de hand toereiken in moeilijkere tijden. Een rechtvaardige wereld met mensen die eerlijk en open zijn naar elkaar. Een wereld vol harmonie.


In deze droomwereld zullen relaties ook eindig zijn. En zullen ex-partners met respect en waardigheid met elkaar omgaan. Ex-partners die in harmonie verder (kunnen gaan) leven. Dankbaar voor de tijd die zij samen hebben gehad. En open om positief voorwaarts te kijken.


Deze grootse droom is een fundament voor mijn praktijk. Als ik ook maar even twijfel over een aanpak of strategie hoef ik alleen maar terug te denken aan mijn droom om helder te krijgen hoe verder te gaan.


Creëer een nieuwe start met een open hart ♥


Hartelijke groet,0 keer bekeken

ADVOCATENKANTOOR RECHTVAARDIG

MR. CHANTAL TEERENSTRA

0223 - 86 52 44

chantal@advocatenkantoorrechtvaardig.nl

                                        

Molenvaart 6                                      

1761 AJ  Anna Paulowna                 

  • Instagram advocaat.chantal
  • LinkedIn Chantal Teerenstra
  • Facebook Advocaat Chantal
  • Facebook Advocaat Chantal
  • Instagram Advocaat Chantal
  • LinkedIn Chantal Teerenstra

ADVOCATENKANTOOR

RechtVaardig